EVROPO! POMAGAJ!

Pročitao sam na Mondu da će onanisanje jednog od ukućana RIJALITI programa „Veliki Brat“, koji se emituje na RTV B92, biti predmet rasprave Republičke Radiodifuzne Agencije. Ta vest, senzacija, skandal, me je naveo na duboko razmišljanje. U glavi su se niotkud pojavila određena pitanja.

Prvo, šta je to protivzakonito radio čovek od pedeset godina u toaletu famozne kuće? U čemu je stvar? Koja je, zapravo, svrha RIJALITI programa, ako ne prikazivanje i otkrivanje stvarnosti, svakodnevnice, navika i karaktera, nepoznatih i poznatih ljudi? Zašto smo dopustili da takav vid zabave uopšte dođe do ljubitelja TV programa? Da li smo toliko neinventivni? Ima pitanja mnogo više, teško da će se iko svih setiti. Jedno se izdvojilo. ZAŠTO SE DIREKTOR I GLAVNI I ODGOVORNI UREDNIK RTVB92, VERAN MATIĆ, OGRAĐUJE OD SVEGA REČIMA DA JE NJEGOVA KUĆA SAMO EMITER? Zašto je prihvatio da se takav vid emisije emituje na njegovoj televiziji? Nešto se tu ne uklapa…..VELIKI BRAT je doveden iz Evrope, zašto je sad on odjednom problem?

Biće da je Radiša član SRS-a ili DSS-a. da je dobio specijalni zadatak od VELIKOG VOJE da uđe u famoznu kuću i iznutra razbuca tu bandu. Ako je tako, plašim se da nam je put u Evropu ozbiljno ugrožen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s